Om oss

Läs lite mer om oss på Axellit

Om Axellit

Axellit etablerades år 2023, för att vara din webbpartner som erbjuder skräddarsydda digitala lösningar. Vi erbjuder kompletta paket från design till utveckling, inklusive SEO-optimering, för både företag och privatpersoner.

WordPress

På Axellit prioriterar vi kvalitet och prestanda genom att använda WordPress, vårt huvudverktyg för webbutveckling. Den plattformen är SEO-vänlig, flexibel och anpassningsbar, vilket gör den idealisk för att möta dina unika företagsbehov.

Våra prioriterade områden

Användarupplevelse

För oss går estetik hand i hand med användarvänlighet. Vi strävar efter den optimala balansen, så att din hemsida inte bara är visuellt imponerande, men också enkel att navigera. Ingen överdriven design, bara effektivitet och tilltalande utformning i perfekt harmoni.

Prisvärd och snabba leveranser

Vi gjort det till vår prioritet att erbjuda prisvärda lösningar och snabba leveranser. Vårt mål är att leverera högkvalitativa webblösningar så snabbt som möjligt utan att tumma på kvaliteten.

Designfokus

Vi gör en omsorgsfull anpassning av hemsidan enligt dina unika önskemål och det specifika område din verksamhet befinner sig inom. Kundnöjdhet är absolut centralt för oss, därför finjusterar vi varje detalj tills du känner dig helt tillfredsställd.

Service

Service är inte bara ett ord för oss, det är grunden för hur vi gör affärer. Vi erbjuder kontinuerligt underhåll genom vår pålitliga webbhotell-tjänst och erbjuder dig möjligheten att i efterhand göra mindre justeringar gratis.